vrijdag 13 september 2013

UTMB

Bij de vraag "hoe ging het?" verschijnt er een enorme glimlach op onze gezichten. We hebben het gefixt, we hebben een rondje Mt Blanc gerend. De voorbereidingen gingen niet vanzelf, de race ging niet vanzelf maar we hebben genoten. Genoten in de voorafgaande trainingen, genoten van nachtelijke tochten in de bergen en genoten van tig x de heuvel op-en-af in onze achtertuin. En uiteindelijk tijdens de grote ronde hebben we enorm genoten. We hebben elk ons eigen verhaal van deze tocht. En beiden zijn we dankbaar, zeer dankbaar dat we de mogelijkheid hadden om dit te kunnen doen. 
We zijn onze partners wat verschuldigd; vele uren/weekenden/vakantiedagen werden besteed aan ons doel - ze stonden met liefde voor ons klaar.
Onze clubbies die ons voor gek verklaarden maar ondertussen wel een enorme doos vol motivatie meegaven in de laatste week voor de UTMB.
Onze dank gaat ook uit naar onze sponsoren, Salomon die mooie materialen/kleding/schoenen beschikbaar stelde; Velofit die onze stramme spieren telkens soepel kneedde en De WorkOut voor de trainingsfaciliteiten.

Dank mensen, zonder jullie hadden we die finish-streep niet gehaald!















Belevenissen Chantal: http://mudsweattrails.nl/insidetheUTMB
Belevenissen Jacomina:
http://jacomina.blogspot.nl/2013/09/het-rondje-berg.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten